Suport Email[email protected]
Suport Telefon0249 436 643
Program cu publiculLun - Vin 0800 - 1700
Img

SISTEME ANTIEFRACTIE AG Security cu Montaj Inclus

Societatea ofera sisteme antiefractie si supraveghere pentru autoturisme si cladiri.

Compartimentul tehnic, capabil sa asigure consultanta in domeniul sistemelor de protectie, este format din specialisti (ingineri si tehnicieni) ce si-au demonstrat profesionalismul prin instalarea si punerea in functiune cu succes a mai multor sisteme de supraveghere si alarma, in diferite locatii.

Pentru toate sistemele instalate, compartimentul tehnic intocmeste proiectele si documentatia tehnica necesara.

Sistemele de securitate sunt alcatuite dintr-o centrala antiefractie la care se conecteaza diverse accesorii.

Pentru sedii, modelele de centrale antiefractie pe care firma vi le pune la dispozitie sunt:: Bentel, Paradox, Cerber, Crown, DSC, Cago, Premier si Jablotron

La aceste centrale antiefractie se pot monta diverse accesorii la cerinta beneficiarului: senzori (detectori) IR (infrarosu) de interior (temperatura ridicata) sau exterior(cu imunitate la animale mici), wireless sau cu fir, detectori soc, detectori geam spart, detectori fum (cu legare prin 2 sau 4 fire), buton panica, pedala panica, comunicatoare digitale/GSM, sirene de interior/exterior.

Pentru autoturisme firma va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de centrale antiefractie: CENMAX si ALCAR. In cazul acestor centrale sunt disponibile urmatoarele functii: avertizare la mers inapoi acustica/luminoasa, avertizare usa deschisa, avertizare usa deschisa la armare, avertizare dupa alarma acustica/luminoasa.