Suport Email[email protected]
Suport Telefon0249 436 643
Program cu publiculLun - Vin 0800 - 1700

Bun venit la Algrup AGS Security, Serviciile tale complete de securitate și siguranța din județul Olt!

Societatea comerciala ALGRUP SERVICII DE SECURITATE, înfiintata în baza Legii 333/ 2003, cu sediul social în Slatina, str. Cireasovului, nr. 150, bl.15, sc.C, ap.7, jud. Olt, este înmatriculata la Oficiul Registrului comertului cu codul unic 18060188, atribut fiscal R si numar de ordine J 28 / 801 / 2005. Societatea a fost licentiata de Inspectoratul General al Politiei Române pentru a desfasura activitati de paza obiective, bunuri, valori si protectie persoane cu nr. 0792/P. ALGRUP Security, va poate monitoriza bunurile și proteja proprietățile, fiind autorizata sa detina în dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea în mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie. Societatea noastra dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa GSM. Poate asigura clientul de monitorizare și supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piața. Dezideratul nostru principal este asigurarea unei stări permanente de protecţie clienţilor firmei noastre, indiferent de forma şi sistemul pe care il prefera.

Prioritatea noastră este securizarea afacerii dumneavoastră.

Servicii Paza si Protectie AG Security

Algrup Security ofera servicii de paza umana la obiective private, instaleaza sisteme tehnice de alarma la efractie si supraveghere video, control acces si detectie in caz de incendiu. Prestam servicii de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida la eveniment si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agenti de securitate.

Misiunea AG Security

Noi suntem soluția!Noi oferim servicii de calitate pornind de la standarde ridicate pe termen lung. Obiectivele noastre sunt:- asigurarea pazei şi protecţiei eficiente la un nivel de calitate care să satisfacă orizontul de aşteptare şi cerinţele beneficiarului; - îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor şi serviciilor prestate prin adaptarea permanentă la solicitările clienţilor; - îmbunătăţirea substanţială a raportului calitate - preţ, concomitent cu realizarea unei eficienţe sporite în prestarea serviciilor. În vederea obţinerii acestor rezultate firma noastră propune realizarea de sisteme integrate (pază umană, sisteme tehnice şi cursuri de calificare), care să deservească cerinţele clienţilor.

Paza buna trece primejdia rea” spune un vechi proverb romanesc. In zilele noastre, in care respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, iar institutiile statului insarcinate cu siguranta cetateanului si protejarea bunurilor acestuia actioneaza lent si deseori lipsit de eficienta, fiecaruia ii revine sarcina de a isi asigura protectia de care considera ca are nevoie.

slider

Excelenta in afaceri

Diplomă de Excelenţă în Afaceri, clasată pe locul I în topul firmelor membre din 2010 în domeniul activităţilor de protecţie paza.

slider

Top Profit Romania 2011

Locul 1 în Top Profit Romania 2011 pentru activităţi de investigaţii şi protecţie conform datelor de bilanţ aferente anului 2010.

slider

Servicii profesionale

Locul I pentru pentru activităţi de investigaţii şi protecţie, conform datelor de bilanţ aferente anului 2009.

CONSULTANTA GRATUITA FARA NICI UN ANGAJAMENT

Daca doresti o oferta personalizata nevoilor tale si ai nevoie de un specilist, AG Security este solutia ta!

230Proiecte
128Clienti
34Autoturisme
63Oameni